Najhitrejši začetek

Sqwiz je formula 1 za izdelovanje spletnih strani

Za izdelavo spletne strani boste porabili manj kot 1 minuto. Z enim klikom boste vašo obstoječo Facebook stran pretvorili v moderno spletno stran. Svetujemo vam, da imate že ohlajeno steklenico penine, saj vam garantiramo, da se boste z novo spletno stranjo počutili kot zmagovalec.

Enostaven urejevalnik

Sqwiz je nov izraz za enostavnost

S Sqwizom je urejanje spletne strani popolnoma enostavno. S sistemom “potegni&spusti” boste vse elemente na spletni strani preprosto prijeli in premaknili na želeno mesto. Pisanje in urejanje besedil je enako, kot ste ga vajeni iz Worda. Fotografije lahko dodajate z računalnika ali pa jih preprosto uvozite s Facebook strani. Na spletno stran vnesete kontaktne podatke, delovni čas, zemljevid, ...

Čudoviti dizajni

Sqwiz bi uporabljal daVinci, če bi ustvarjal spletne strani

Izgled je prvo, kar bodo obiskovalci vaše spletne strani videli. V naboru čudovitih dizajnov boste zagotovo našli takega, ki se bo kot nalašč prilegal vašim željam. Poleg dizajna si boste izbrali barvo, ki vas najbolj zaznamuje, fotografijo ali ozadje spletne strani in obliko črk, ki najbolj ustrezajo vaši dejavnosti.

Povezava s Facebook stranjo

Sqwiz visi na Facebooku 24/7

Zakaj bi si delali dvojno delo, če to ni potrebno. Sqwiz zelo dobro komunicira z vašo Facebook stranjo. Vse objave, ki jih objavite na Facebooku lahko enostavno, kot novice, potegnete na vašo spletno stran. Novice, ki jih spišete na spletni strani pa avtomatsko objavite še na Facebooku. Enako enostavno lahko uvozite tudi vse fotografije objavljene na vaši Facebook strani.

Prilagojeno za mobilnike in tablice

Sqwiz spletno stran lahko prenašate v žepu

V povprečju se že 1/3 obiska spletnih strani zgodi preko telefonov in tablic. Raziskave kažejo, da obiskovalci spletno stran, ki ni prilagojena manjši napravi, zapustijo veliko hitreje, kot prilagojeno spletno stran. Nezadovoljni obiskovalci pa predstavljajo izgubljene stranke.

SEO optimizirano

Sqwiz spletno stran najde vsak. Sherlock Holmes ni potreben.

Spletna stran brez obiskovalcev, je kot posel brez strank. Sqwiz avtomatsko optimizira vašo spletno stran, da je bolj privlačna za iskalnike, kot so Google, Najdi.si, Bing,.. V Sqwizu so namreč vgrajene napredne SEO prilagoditve, ki bodo vaši spletni strani pomagale pri višji poziciji v iskalniku.

Družbena omrežja

Sqwiz ima povezave. Boljše kot mafija.

Spletna stran je najpomembnejši element spletne prisotnosti. Ni pa edini. Celovito spletno prestavitev vključujejo tudi različna družbena omrežja. Sqwiz omogoča privlačno integracijo povezav do Facebooka, Twitterja, You Tuba, Google+, Instagrama, Linkedina ali Pinteresta.

Poglej, takoj! Objavi, takoj!

Sqwiz ima rad vaše ukaze. “Takoj” ima najraje.

Vaš čas je dragocen. S Sqwizom ga prihranite, saj že med urejanjem vidite končni izgled spletne strani. Ni vam potrebno čakati, da bi stran dokončali. Bi objavili spletno stran? Sqwiz tudi ta ukaz z veseljem izpolni. Vaša spletna stran bo objavljena takoj, ko kliknete na gumb “Objavi”.

Gostovanje v oblaku

Sqwiz pred oblaki vedno vidi sonce.

Spletna stran mora biti dosegljiva kadarkoli jo kdo obišče. Torej vedno. Sqwiz je zgrajen na napredni in varni strežniški infrastrukturi v oblaku. Microsoftov strežniški sistem Azure vedno zagotavljal nemoteno delovanje vaše spletne strani v vseh pogojih.

Prijazna podpora

Sqwiz je stroj. Mi nismo.

Za stalno delovanje Sqwiza in pomoč našim uporabnikom skrbi izkušena ekipa spletnih strokovnjakov. Hitro in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Na support@sqwiz.com pomagamo pri vzpostavitvi in urejanju spletne strani, sprejemamo predloge za izboljšave in odgovarjamo na vsa ostala vprašanja.