Ustvarjanje spletne strani naj bo hitro in enostavno

Sqwiz je nastal v sanjah. Ker je v sanjah dovoljeno vse, smo si tudi sami postavili sanjski cilj. Facebook uporabnikom omogočiti, da si sami izdelajo svojo, personalizirano, spletno stran v manj kot 1 minuti. Sqwiz temelji na prepričanju, da si vsako podjetje, društvo, organizacija in posameznik zasluži funkcionalno in lepo spletno stran.

Da smo Sqwiz pripeljali od ideje do sedanje oblike je bilo potrebnega veliko (beri: res veliko) dela, v katerem smo neizmerno uživali. V veliko motivacijo so nam bili tako vsi pozitivni odzivi prvih uporabnikov, kot tudi vse kritike, ki smo jih sprejeli z odprtimi rokami. Na osnovi kritik se razvijejo najboljše ideje in rešitve.

Želimo si, da bi Sqwiz na novo definiral standarde, ki veljajo za orodja za samostojno izdelavo spletnih strani. Hitrost izdelave, enostavnost uporabe in prihranek časa pri urejanju spletne strani so aduti s katerimi želimo olajšati življenje našim uporabnikom.

Naš trg v številkah

Kot vzvod za hitrejšo in enostavnejšo izdelavo spletne strani uporabljamo vsa razpoložljiva Facebook orodja in podatke. Naš potencialni trg je tako znotraj velikega bazena Facebook uporabnikov. Tako zasebnih, kot poslovnih.

Spletne strani za osebe

več kot

1,2

milijarde uporabnikov

Spletne strani za lokalna podjetja

več kot

25

milijonov

Spletne strani za druge dogodke, znane,...

več kot

25

milijonov

Mi smo Sqwiz

Luka, Jure, Žare, Janez.

Luka Pečavar

Head of Product

Luka Pečavar
sqwiz fb tw in

Jure Smrekar

Head of Frontend Engineering

Jure Smrekar
sqwiz fb in

Žare Manojlovič

Head of Backend Engineering

Žare Manojlovič
sqwiz fb in

Janez Smrekar

Head of Design

Janez Smrekar
sqwiz fb tw in

Pocukaj nas za rokav

Smardt d.o.o.
Vrh pri Ljubnu 2
8000 Novo mesto Slovenija
sqwiz@sqwiz.si

fb tw